+31 (0)6 - 41 811 235 info@24fitclub.nl --- Luxemburglaan 2, 2711 BC Zoetermeer
ELECTRIC MUSCLE STIMULATION TRAINING

Totale Body Workout in 20 Minuten bij EMS Revolution Zoetermeer

Geen tijd of zin om te sporten? Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie? Last van blessures? Denk aan gewrichtsklachten (artrose), rugklachten, bekkeninstabiliteit, diabetes, COPD, reuma en fybro. Voor deze en tal van andere redenen biedt EMS Revolution Zoetermeer uitkomst. EMS 1x per week 20 minuten is zo effectief dat het gelijk staat aan drie uur sporten of fitness.  Deze aanpak geeft weinig tot geen belasting op de gewrichten, ideaal om mee te trainen!

Dennis Sterrenburg is een gespecialiseerde EMS personal trainer die op een verantwoorde wijze naar jouw persoonlijke doelstelling toe werkt.

Tijdens de EMS trainingen krijg je een vest aan dat de spieren een impuls geeft, waardoor er meer spiervezels dan bij normale krachttraining worden aangesproken. Dit zorgt ervoor dat de training vele malen effectiever is dan een normale krachttraining. Alle spieren worden effectiever ingezet, gaan daardoor meer energie verbruiken en worden beter zichtbaar. De EMS training is een combinatie van spier- en conditieverbetering in slechts 20 min training per week. Ideaal voor mensen met weining tijd dus. De EMS training is voor ieder niveau. De trainingen zijn zonder weerstand en met relatief weinig inspanning, terwijl je kunt rekenen op een maximaal resultaat. Dit maximale resultaat wordt behaald door middel van persoonlijke begeleiding. Er wordt getraind in groepjes van maximaal twee.

Wist je dat EMS trainingen o.a. dit voor je lichaam doen:

  • 20 minuten EMS training staat gelijk aan 3 uur in de sportschool
  • verbrand tot wel 600 kcal per sessie
  • bindweefsel versteviging door collageen en elastine aanmaak
  • cellulitis vermindering
  • tijdbesparend – gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in 1 programma

Proefles

U bent altijd van harte welkom voor een proefles “Personal Training“. Tijdens de proefles krijg je een sportdrank voor tijdens de training en een herstelshake voor na de training! De kosten van de proefles zijn €9,50 en deze wordt bij afsluiten van een abonnement weer verrekend. Bent u lid dan kunt u via onze “Sportbit” app al uw lessen gemakkelijk inplannen wanneer het u uit komt. Ook sluit u vanaf de app uw lidmaatschap of uw rittenkaart af. Geen lange lidmaatschappen, administratiekosten en inschrijfkosten, na 3 maanden is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar zonder gedoe.

Gallery