+31 (0)6 - 41 811 235 info@24fitclub.nl --- Luxemburglaan 2, 2711 BC Zoetermeer
(KIDS) FIT BOXING
FIT Boxing is een perfecte mix van Fitness en (kick) Boksen. Middels het maken van combinaties, slippen, duiken en ontwijken van stoten, trappen, trainen met speedladders, ketllebells en battleropes, wordt je gevormd tot een keiharde afgetrainde atleet.

Aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen / stootkussens of een heavy bag. Een fantastische manier om uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te trainen.

Geen sparvormen, dus je kan je bitje thuis laten.

Bokshandschoenen aan! Scheendekkers om! Flitsende combinaties! Smijten met gewichten!

En alles met één doel: “RESULTAAT“.

De volgende lessen worden aangeboden:
 • Kind / Ouder – Ma 18:00
 • Ladies Only – Ma 20:15
 • Mixed – Di 19:00 / Do 19:00 / Zo 10:00

Benodigheden

Om aan “FIT Boxing” mee te kunnen doen, heb je natuurlijk boks spullen nodig. Door het vertouwen in de kwaliteit van adidas, gebruiken wij ook bij “FIT Boxing” de boks- (binnen-) handschoenen van adidas. De binnenhandschoen geeft extra stevigheid voor de pols, extra bescherming voor de knokkel en vangt het zweet op. De binnenhandschoen kan in de wasmachine worden gewassen. Omdat de bokshandschoenen niet gewassen kan worden, hebben we voor de onaangename geurtjes Nuvo “Sport Fresh”.

Nuvo Sport Fresh is het product dat stinkende sportartikelen bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet dan is dit de meest ideale oplossing, slechts een enkel spraytje en het product krijgt weer een heerlijke frisse katoen geur en de stinkende bacteriën worden direct afgebroken.

Al het “Boxing” equipment is aan te schaffen via 24FITCLUB.

 • adidas “Boxing handschoenenpakket” kosten €63,- i.p.v. €70,-
  (adidas Boxing handschoenen, Boxing binnenhandschoenen & Nuvo Spray)
 • adidas “Boxing handschoenen” kosten €50,-
 • adidas “Boxing binnenhandschoenen” kosten €10,-
 • adidas “Bandage” kosten 8,-
 • Nuvo “Sport Fresh” kosten €10,-
  Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten

De adidas bokshandschoenen die via 24FITCLUB worden gekocht, zit 1 jaar garantie op.

Liever andere adidas Boxing handschoenen, via deze site kan je op alle adidas vechtsport spullen 10% korting krijgen via 24FITCLUB m.u.v. de sale producten.
Site: http://www.vechtsporten-benelux.nl

Gratis proefles

U bent altijd van harte welkom voor een gratisproeflesFIT Boxing“!

Vraag hier uw proefles aan.

Bent u lid dan kunt u via onze “Sportbit” app al uw lessen gemakkelijk inplannen wanneer het u uit komt. Ook sluit u vanaf de app uw lidmaatschap of uw rittenkaart af. Geen lange lidmaatschappen, administratiekosten en inschrijfkosten, na 3 maanden is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar zonder gedoe. Tijdens de Proefles hebben wij leen handschoenen voor u klaar liggen.